Lidt om mig

Lidt om mig

Jeg hedder Cathrin. Er 39 år. Bor i det vestlige (nogle siger mørke) Jylland – nærmere beskrevet Esbjerg.

Jeg bor sammen med min mand – når han ellers er hjemme. Han arbejder off-shore – ja vi bor jo i Esbjerg. Så han er væk en del dage hvert år.

Huset indeholder også 4 hjemmeboende børn og så en stor datter der er flyttet hjemmefra tidligere i år.

Jeg er uddannet socialrådgiver – arbejder halv tid og er halv tid hjemmegående. Vores to yngste unger har et handicap så der er brug for noget “mor-power” hjemme nogle timer hver uge.

Jeg lider i perioder af rengøringsflip – det bliver heldigvis mere og mere sjældent. Nogle dage ville jeg gerne bo i et bo bedre hus – men come on …… Det er dælme ikke særlig realistisk med alle os i det her hus.

Nåh ja hus – vi bor i et gammelt hus – heldigvis gift med en handyman – midt i byen og elsker mit hus. Vi har alt for mange ting men det er godt nok svært at smide dem ud når alt nu har sin plads eller historie.

Min hverdag er til tider MEGET organiseret – og kaotisk på samme tid. Jeg tænker det er de ting jeg gerne vil fortælle om her

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om mig