Hjemmearbejde

Aftentid

Okay – måske man ( læs: “mig”), skulle komme lidt i gang med det her skriveri :o) Jeg har faktisk en del jeg gerne vil skrive om, men hverdagen rammer jo til tider, og det er sket her!

Hvordan er det lige pludselig blevet 1. oktober! Det bliver tidligere mørkt, og jeg går en smule i “efterårs-mode”. Har nogle lange aftner, hvor huset er stille tidligt.

Mine to mellemste er på efterskole nu – så der er kun to børn tilbage i husstanden til dagligt. Det betyder at kl. 19.30 senest! – der har jeg ro. Havde nok egentlig planer om at så skulle der dælme knaldes nogle serier igennem, eller ses nogle af alle de ” halve film” færdigt ( det er så dem hvor jeg efter ca. 10 min er faldet i søvn, og vågnet længe efter rulleteksterne er færdige). Men det er ikke sket endnu – jeg er røv dårlig til at få slået måsen i sofaen – så i stedet får jeg ryddet op og lavet en del praktiske ting. På den anden side så slipper jeg på et andet tidspunkt :o)

Men nu har jeg sat mig – så må vi se hvornår øjenlågene klapper i ! Ha en dejlig aften :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmearbejde