Aflastning

Hurra for kaffe og make-up!

Første ferienat blev ikke helt som forventet. Jeg lider til tider af søvnløshed – og det var selvfølgelig sådan en aften i går. Til tider løber øverste etage af med mig, når der bliver ro – det skete i går. Kl 23.30 gik jeg i bad – det hjalp ikke. Så tv, slukkede og prøvede at falde hen. Endte med min nye App – ” Sov Godt” – det hjalp, eller også var jeg bare blevet så træt :o)  Men her var klokken et godt stykke på den forkerte side af midnat – og jeg er bare blevet et ” mindst 8 timers søvn, menneske”.

Kl. 03.15 vågnede jeg til lyden af opkast – og en dreng der kom drønende forbi soveværelsesdøren for at nå toilettet – det skal lige siges han løb stærkt – og han nåede det ( heldigvis – jeg er ikke noget godt menneske ved den tid, når jeg skal stå med hænderne i en gang opkast!).

Men selvfølgelig var den lille mand skidt bagefter – så ind i fars side af sengen og holde i hånd. Og min hjerne startede så igen sit eget – spekulerende- liv. Så hurra endnu engang.

Og så kom barn nr 2 på banen – Frida var vågen lige før kl. 5. Og synes bestemt ikke der skulle soves mere – så min venstre arm er nu næsten død efter at have nusset hende på ryggen i et godt stykke tid, indtil hun, lige før vækkeuret ringende , faldt i søvn igen.

Men nu er Frida i skole – der er hjerteløb i dag. Det var Benjamin ked af at gå glip af.

Så HURRA for kaffe og make-up. Det kan redde mange ting på en træt dag :o)

 

Ha` en dejlig fredag :o)kaffe

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aflastning