Smarte maskiner!

Aarstiderne gør bare hverdagen nemmere!

Altså – jeg har de sidste par måneder købt måltidskasser fra Aarstiderne. Og sikke dog en befrielse. Det har simpelthen reddet mig fra spaghetti og kødsovs helvede. Ikke at der er noget som helst galt med spaghetti og kødsovs, men for mig holder det bare ikke 3 dage om ugen. Og stod det til Benjamin og Frida, så levede vi af det.

Hver mandag morgen kl. 6.30 stiller en venlig chauffør min redning foran hoveddøren. Bestående af dejlige råvarer, opskrifter og frugt!! Altså skal jeg ikke mandag, tirsdag og onsdag, bryde mit hoved med hvad menuen skal bestå af. Det har Aarstiderne ligesom klaret for mig! Og familien elsker det! Samtidigt er jeg vild med at vi ikke har madspild – det der er til overs, har jeg med på arbejde dagen efter. Win, win siger jeg bare!

aarstiderne

Grunden til jeg kun bestiller til 3 dage er, at de dage Line og Emil er hjemme, skal de have mulighed for at vælge hvad de gerne vil spise – det må være et gode ved ikke at være hjemme til hverdag, men kun komme hjem i weekenderne :o)

Tjek det selv ud her: Aarstiderne

Vi har prøvet forskellige kasser, og det er simpelthen så smart – Aarstiderne har en app, hvor man kan lave sine bestillinger om, hvis man ønsker at ændre, tilføje eller ændre en enkelt levering ( jeg har fx fravalgt kassen i efterårsferien, men næst uge er vi på igen :o) ).

Samtidigt er der forskellige koncepter – kvikkassen, slankekassen, livretter mv – alt efter hvad man er til.

Og oven i hatten er det hele økologisk, hvilket vi herhjemme har valgt at lægge vægt på.

Tjek det selv ud – jeg kan klart anbefale det i en hverdag, hvor der er nok at bruge tiden på.

Men ønske om en fortsat god torsdag aften :o) Jeg vil nyde et glas rødvin med min mand og slappe lidt af på sofaen.

 

// Cathrin

Følg gerne med her>:

https://instagram.com/mangemor/

Eller

https://www.facebook.com/cathrin.jensen

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smarte maskiner!