En anderledes december

Julekalendere for voksne

I går skrev jeg dette om En anderledes december og at de to yngste, i år, kan forstå det koncept der hedder, kun at åbne en låge ad gangen i julekalenderen. Jeg glemte dog lige at fortælle om mig selv! Jeg har købt en skrabekalender til både Lars og jeg, med det naive håb, at det selvfølgelig bliver lige OS der vinder i år ( og gerne mere end 100kr)  – nu slår karma nok ind så jeg istedet skal betale penge 😂

Men fint med den kalender – bortset fra at jeg hver evig eneste morgen har en KÆMPE trang til at skrabe hele molevitten!!! Og ikke nok med det, men jeg har ligeså stor lyst til at skrabe den jeg har købt til Lars.

image

Det bringer mig så tilbage til de kære børn – for kan man fortænke dem i at have svært ved at vente, når jeg ikke er et hak bedre selv?!

Det tror jeg ikke lige nej.

Kender andre til dette??? Eller er jeg det eneste voksne menneske der har lyst til det?

PS: Jeg GØR det ikke, for det ville give Lars håneretten helt til næste jul!

2 kommentarer

  • Tove Svhweitz

    Ok så vil jeg krybe til korset og indrømme at jeg gamle kone i en alder af 66 – “åbnede” hele min kalender igår – for hvad nu hvis jeg vandt noget stort, så ville jeg købe ekstra store gaver, men jeg vandt ingenting!
    Jeg er helt sikker på at julen bliver god og hyggelig alligevel.
    God bedring til dig og glædelig jul til jer alle.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Tove

      Den kommentar blev jeg godt nok glad for at læse Så er det ikke kun mig Og det bliver uden tvivl jul alligevel. Ha en rigtig glædelig jul
      Kærlig hilsen Cathrin

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En anderledes december