Planlægning af penicillin kur og mad!

Veninder

Veninder! Det er noget der betyder noget i enhver pige eller kvindes liv.

I mit liv betyder veninder rigtig meget. Det er dem jeg deler mange af livets op og ned ture med, vi griner og græder sammen og så er det bare fedt at kende nogle kvinder, som altid vil bakke op!

image

Jeg har forskellige veninder, som jeg er sammen med i forskellige sammenhænge. Og egentlig ” bruger” jeg dem også forskelligt.

Sådan tror jeg det er for mange- at man har veninder man taler med om nogle ting, mens man har andre veninder man taler med om nogle andre ting. For mit vedkommende handler det også om, at jeg har venskaber, der er startet på forskellige tider i mit liv. Nogle har jeg kendt i mange år – at jeg har nogle mennesker der også kender mig fra jeg var yngre, synes jeg er et stort plus. Andre har jeg lært at kende som voksen, og dermed ikke sagt at de veninder jeg har fået senere, ikke har samme værdi – det er bare, igen, på en anden måde.

Nu hvor en stor del (!) af mine børn er blevet så store, at jeg ikke længere er det vigtigste i deres liv længere: Læs her om det, så er jeg ihvertfald også blevet mere bevidst om, hvor vigtigt det er, at jeg har andre end mine børn og mand. For en dag er alle ungerne smuttet, og så bliver mine veninder ikke mindre værdifulde! ( tænker Lars ellers når at få pip, hvis han skal snakke med mig hele tiden 😉) at jeg har andet indhold i livet end “bare” familien. Samlet for mine veninder er, at jeg bliver glad af at være sammen med dem. Og taknemmelig for at jeg har mange dejlige veninder ❤️

Ha’ en rigtig dejlig aften

//

Cathrin

Følg gerne med på Facebook

eller på Instagram: mangemor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planlægning af penicillin kur og mad!