Fredag - endelig!

Opskriften på en god mor (!)

Den har jeg ikke. Men jeg gør mig i perioder en del tanker om det at være en god mor ( eller egentlig bare en okay en af slagsen) Eller ikke. For det er jeg bestemt ikke altid.

Søndag var jeg virkelig træt! Jeg var til fødselsdag lørdag aften og nat, og var bare træt. Vejret var dejligt. Smukt med solskin, skide koldt, men friskt. Og ikke 5 minutter var vi udenfor! Dagen gik seriøst med ingenting – lige bortset fra at jage med de to teenagere der skulle pakke til deres kommende skiferie. Derudover gjorde vi “klar” til mandag morgen. Børnene fik også (dejlig) aftensmad. De fik masser af kram og varme på sofaen, hvor jeg lå det meste af dagen. Men frisk luft har vi dæleme ikke fået meget af i den her weekend.

Børnene nåede faktisk heller ikke helt at få tøj på. Eller redt deres hår.

Og sådan er der faktisk en del af vores weekender der går – nemlig med ikke en skid. Så får jeg indimellem lidt dårlig samvittighed, når der på Facebook er billeder af en masse glade børn, udenfor med deres forældre, hvor de laver noget hyggeligt. Det sker så bare ikke hver weekend her som sagt. Faktisk ret sjældent. Til gengæld er vi meget sammen hjemme. Forsøger af være tilgængelig for alle  – uanset alder. Og tilgængelig for de forskellige ting der er behov for når man er enten 7, 15 eller 20 år.

Og det lykkes så bare heller ikke altid. For jeg er ikke altid tilgængelig – svarer nogle gange på noget forkert, eller spørger om det samme flere gange – egentlig fordi jeg ikke hørte ordentligt efter hverken 1., 2. eller 3. gang.

Men jeg har valgt ikke at have dårlig samvittighed over det. Jeg gør rent faktisk mit bedste det meste af  tiden – men prioriterer også mig selv. For ellers duer det heller ikke for mig.

Jeg gør mit bedste for at vise mine børn, at de altid er det vigtigste – at jeg elsker dem uanset hvad. Men at livet også er at jeg ikke ved alt. At jeg også “bare” er Cathrin. At jeg ikke gider alt. At jeg også råber højt – Og til tider uberettiget. At jeg kan sige undskyld. Og også være en røv. Men at jeg er til at regne med og som sagt vil dem det bedste. Så kan jeg ærlig talt ikke gøre meget mere.

Så mit råd må være – drop den dårlige samvittighed og gør dit bedste. Det viser sig ofte at være godt nok!

Følg gerne med på

Facebook

Eller

Instagram

Og ha` så en forrygende, iskold og smuk dag!

isvejr

 

// Cathrin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag - endelig!