Tirsdag - fredag lige om hjørnet.

Jeg er da ligeglad !

Ja, nu vil jeg lige komme med et indlæg over noget, jeg i perioder tænker en del over. Nemlig hvad tænker de andre mon? Ja, gad vide hvad andre tænker om mig? I bund og grund ville jeg skide gerne kunne sige, at jeg da er virkelig ligeglad. Men det passer bare alligevel ikke helt – for jeg er også påvirket af hvad andre siger og mener. Men her er dog 5 eksempler på ting, jeg er ligeglad med!

1) Jeg er ligeglad med at jeg, efter sigende ( er stadig ikke overbevist), synger grimt! Det er angiveligt så slemt, at selv Benjamin nu krummer tæer, hvilket skete i bilen den anden dag, hvor jeg brød ud i sang, hvorefter han slog sig i panden og rystede på hovedet. Dette gentog sig adskillige gange – tal her om et vink med en vognstang! Ja jeg fik den vel nærmest i hovedet der!

2) Jeg er ligeglad med, at nogen tænker at jeg er for gammel til at rende i byen med min store “Rolling” – måske, men kan andre helt ærligt ikke være ligeglade? Hun er skøn, sjov og “homemade” så naturligvis vil jeg gerne bruge tid med hende. ( og jeg kan lige indskyde at vi IKKE kandiderer til en ny sæson af “Mig og min mor)

3) Jeg er ligeglad med at jeg engang sked på gulvet, i soveværelset – ja det skete sgu. ( godt nok under en fødsel, men er alligevel ikke lige ønskescenariet foran sin mand) og hvem fanden kan andet når en KÆMPE unge skulle ud! ( ja -4740 gram er en del skal jeg hilse og sige, men ud kom hun)

4) Jeg er ligeglad med at jeg til tider udleverer mig selv her på bloggen – alt det der skrives her, ville du også kunne høre ud af min mund, hvis vi mødtes i Netto ( ah måske ikke lige historien om at skide på gulvet)

5) Jeg er ligeglad med at jeg lige om lidt bliver fyrre år! Jeg har hørt ( ja, ja kære veninder) at “roen sænker sig i 40’erne”, så den del ser jeg godt nok frem til.

Ha’ en dejlig dag

//
Cathrin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag - fredag lige om hjørnet.