Kærester

Smarte maskiner!

Ipads – jeg elsker dem, og er samtidigt død træt af dem.

Det er dælme god underholdning, når man ( læs: jeg ) trænger til en pause – eller bare ønsker muligheden for at gå på toilet i fred. Og der er dælme også mange ting man kan lære, når man bruger dem.

Men herhjemme bliver det bare hurtigt for meget med de pokkers maskiner. Benjamin kan nærmest ikke bevæge sig uden at tage den med – han spiser med den og det er det første han spørger om hver morgen. Så i perioder forsvinder de simpelthen. Men det giver så til gengæld nogle andre udfordringer. Læs her https://mangemor.dk/2015/10/12/for-pokker/

Der er i perioder stor debat om børn og teknologi – det “fordummer” og øger passiviteten. Børn glemmer at lege og være sociale. Jeg er til dels enig, men mener også at mange unges sociale liv, foregår gennem sociale medier, spil mv. Og det er samtidigt også et grundlag for mange ting i dagens samfund – på skoler og arbejdspladser. Jeg selv går aldrig uden min tlf. Er et røv dårligt forbillede selv, men omvendt gør det også hverdagen så meget nemmere. Jeg kan jo ordne praktisk talt alt fra den tlf! “Google is my new best friend! ”

Det jeg synes der er kunsten, er balancen – at man bruger smartphones, Ipads, pc mv, men også husker at lade være. At kedsomhed stadig er sundt, og skaber plads til fantasi og kreativitet.

Som tidligere skrevet, så holde vores Ipads også ferie. Og mine to yngste har leget så meget som de ikke har gjort længe. Det er sgu dejligt det stadig lader sig gøre, og beviser for mig, at ferier UDEN Ipads stadig fungerer.

Hvordan er det hos dig?

Ønsker om en dejlig tirsdag aften herfra :>)

Følg gerne med her:

Instagram: https://instagram.com/mangemor/

Eller

Facebook: https://www.facebook.com/cathrin.jensen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærester