Aarstiderne gør bare hverdagen nemmere!

Den dejligste fredag

I går var vi inviteret på boller og varm kakao hos min søster – og hvem siger nej tak til det!? Så vi tog af sted – en “små-amputeret” familie på 4 dog, da det ældste yngel havde andre planer.

Mine forældre kom også, så efter en gang boller med varm kakao, drog vi ud i efteråret på en dejlig gåtur i skoven. Det var dælme dejligt!

På vej hjem, skulle vi hente tapas vi havde bestilt, og kl. 18 dukkede Nanna op hos os og spiste med. Det var helt ideelt med alle børn hjemme, rødvin i glasset og tapas på tallerknen. Jeg nyder, at kigge rundt på alle de børn og tænke at dem har vi skabt! De er meget forskellige alle sammen, og samtidigt har de så mange ting til fælles. På tværs af alder og køn hygger de, driller hinanden og ikke mindst os forældre, og så kan man bare mærke, at uanset hvor irriterende de indimellem synes, hinanden er, så elsker de bare hinanden. Lige præcis dét, har jeg altid ønsket for mine unger – at de har hinanden og får et godt forhold til hinanden. Fredag aften var en af de dage, hvor jeg synes det er lykkes.  Så kan det godt være der bliver mange andre dage, hvor de ikke synes særlig godt om hinanden, men det gør knapt så meget, når jeg har sådan en fredag i erindringen.

17.10

( Indskudt bemærkning; mens jeg skriver det her, så skændes de to yngste så meget at jeg har måtte blande mig adskillige gange!!)

Hvad kendetegner en god fredag aften for dig?!

 

Med ønsket om en dejlig lørdag til alle :o)

// Cathrin

Følg også gerne med her:

https://www.facebook.com/cathrin.jensen

Eller:

https://instagram.com/mangemor/

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarstiderne gør bare hverdagen nemmere!