Den dejligste fredag

Tømmermænd

Så gik den ferieuge! Og den gik endnu engang stærkt. Ugen har budt på forskellige ting. Og en hel masse “ingenting”. Lige som det var tiltænkt. Det overrasker mig egentlig hver gang vi har ferie, at jeg trods alt slapper så lidt af når det er ferietid! Der bliver godt nok gået meget i det her hus – og ryddet en hel del op. Og alligevel er det bare SÅ dejligt at have fri. At drysse lidt rundt med morgenhår, spise når man synes at det er tid, ikke skynde sig med tøjet og i det hele taget bare fungere i et andet gear. Og sidst men ikke mindst – så er der ikke noget der hedder madpakker!!

afterski

Lørdag aften bød på fest for Lars og jeg – temaet var afterski, og det var godt nok en sjov fest. Er også første gang jeg prøver at gå til fest i (ski) undertøj, men det giver bare noget ekstra til stemningen, at man er klædt ud. Søndag bød så på en smule tømmermænd – egentlig mest i form af for lidt søvn ( det mærkes bare værre nu hvor jeg er 39, end da jeg var 19 – jeg har bare en tendens til at glemme det når musikken spiller! ).

 

“Tømmermændene” bestod også i at jeg i går, skulle aflevere mine to mellemste på efterskolen igen – glade og forventningsfulde var de begge to, men synes godt nok der igen er stille i huset. Alle havde vist godt af den her uge sammen, og inden vi ser os om er det jo juleferie.

Så på mange planer har ferien været dejlig – og fuldt af liv. Savner altid mine unger de første dage efter en ferie – og glæder mig i skrivende stund til, at i hvert fald to af dem, kommer hjem og giver et kram lidt senere i dag.  hjerte

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dejligste fredag