Weekend og opladning.

Tirsdags tanker

Jeg følger en hel del blogs i min hverdag, når tiden er til det. Samtidigt følger jeg også med på Instagram og Facebook. Forskellige medier og med forskelligt indhold. Nogle dage bliver det simpelthen bare for meget.

Det sker ofte, at jeg tænker at sådan her måtte hverdagen gerne se ud – men at virkeligheden er, at den ofte ser helt anderledes ud Blussende ansigt Der er utrolig mange lækre billeder på både Facebook og Instagram. Af dejlige, og ofte, fejlfrie mennesker ( ja bumser har de bare aldrig) deres pletfrie unger – naturligvis i det rigtige mærke tøj – jeg kan dælme ikke engang huske en mærkevare lige nu! Og billeder af farverig, økologisk og sund mad i deres endnu mere flotte – og igen – pletfrie hjem. Jeg fatter det simpelthen ikke! Sådan KAN det bare ikke se ud. Og jeg gider faktisk ikke engang prøve herhjemme. Ikke sådan helt rigtigt prøve. For det præger naturligvis også mig. Jeg elsker, at der er rent hos os – synes ikke godt om sand mellem tæerne, når det sker hjemme i min egen stue. Men må ærligt sige, at mine unger sjældent er pletfrie. Heldigvis er der heller ikke lyd på billeder, for så kunne alle høre hvor meget de til tider larmer! Og gudskelov for forskellige filtre på billederne – det kamuflerer heldigvis en del pletter på gulvet Ansigt, der rækker tunge og blinker og sidst men ikke mindst. Jeg er bare ikke særlig smart uden mascara. Og har både bumser og ar! Til tider har jeg også aftryk af min hovedpude, en halv time efter jeg er stået op. Og aftryk af puden efter to timers søvn på sofaen – der hvor jeg har aftalt, at se film med min søde mand. Ofte er vi begge flade som rødspætter, når børnene er puttet,  og alligevel er det til tider der, jeg fiser rundt og er praktisk gris, for at tingene netop alligevel skal være ordentlige at se på. Ikke for et billede på Instagram eller Facebook. Men for min egen skyld.

rod
Jeg kan godt forstå, at man kan føle mindreværd, hvis man tror, at virkeligheden er som den,  der ofte fremstilles på de sociale medier. Det er den ikke. Virkeligheden er ikke pletfri, uden rynker og lydløs. Den både larmer, lugter og er fuld af pletter.

Min virkelighed er, at jeg i går, kl 20.41 lå i smørhullet af vores seng. Omgivet af to børn der absolut ikke kunne sove – læs mit indlæg her om mangle på søvn https://mangemor.dk/2015/10/20/soevn-eller-mangel-paa-samme/

Søvn1

Vi forsøgte i går, at undvære medicinen, med meget dårligt resultat. Så kan kun sige, at de trætheds rynker jeg havde, allerede efter arbejde i går, ikke blev mindre.  Men igen – gudskelov for make-up https://mangemor.dk/2015/10/09/hurra-for-kaffe-og-make-up/ Smilende ansigt

Men i aften er der ro lige nu – så det giver lige lidt mulighed for at lade op igen – dejligt!
Med ønsket om en god aften til alle Ansigt med håndkys

// Cathrin

 

Følg gerne med her:

https://instagram.com/mangemor/

Eller

https://www.facebook.com/cathrin.jensen

2 kommentarer

  • Bettina

    Tænker, at i de hjem hvor det hele er pletfri, ungerne altid er i mærketøj og hvor forældrene altid har overskud osv. det må være de hjem hvor der så må mangle nærhed og omsorg……. eller også prøver jeg bare at trøste mig selv med at det må være sådan. 🙁
    Herhjemme er virkeligheden lidt som din og heldigvis for det. Jeg ved nemlig hvor meget kærlighed, omsorg og nærhed du giver dine børn ♡♡♡ og det er SÅ meget mere værd end alt andet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend og opladning.