Ugens bedste dag

Efterårs, hverdags ramt – eller noget….

PYHA jeg synes hverdagen går stærkt lige nu. Der er travlt alle steder – Lars er lige taget på arbejde, så jeg er alene på skansen igen. Det tager lige et par dage før tingene har “normaliseret sig”, når han nu har været hjemme i en længere periode. Samtidigt er det bare mørkt nærmest før man opdager hvor dagen blev af.

efterår

Det har på sin vis sin charme med mørket – stearinlys hygge, ild i brændeovnen og tidligt i seng. Men på den anden side, så slår det mig også hvert år, at dagene bare hurtigt er væk, når efteråret er over os. Det betyder også, at jeg i perioder nærmest ikke føler jeg selv kan følge med. Vil gerne gøre et godt arbejde, være en god kone og ikke mindst være en rimelig okay mor :o) Og så er der jo alle de andre ting jeg også gerne vil – se mine veninder, familie og lave noget motion – det handler vel i virkeligheden om at sortere i tingene, og vælge til og fra, men så er det nok det, der bliver kunsten for mig. Og så det, at jeg jo rent faktisk går glip af nogle ting også.

Til gengæld er efteråret en fantastisk smuk årstid. Søndag eftermiddag var vi på Myrthuegård og gå en dejlig tur. Så sluttede vi af med kaffe og nybagte boller og kage, som mine forældre medbragte. Det var dælme godt for både krop og sjæl ( der lige den dag var lidt tømmermandsramt).

efterår 1

Farverne er fantastiske og vejret viser sig fra sin flotte side mange dage. Det gør godt.

Hvad tænker I andre om efteråret?

Med ønsket om en dejlig tirsdag aften

 

// Cathrin

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens bedste dag