Efterårs, hverdags ramt - eller noget....

og vups – så gik der lige 15 år!

Denne weekend er gået med at være til forældre weekend, på den efterskole hvor Line og Emil går. Det har været helt vildt dejligt, at se dem begge i deres nuværende dagligdags omgivelser. Og hilse på nogen af de unge de er sammen med hver dag, og som jo er en stor del af deres liv nu.
I dag var der et oplæg om uddannelses vejledning og der fik jeg lige et jag af hvad der ellers venter. Tænk sig, at de to allerede skal til at vælge hvad de vil i deres liv fremadrettet. Og tænk sig hvor meget de allerede nu har deres eget liv – og det bliver kun mere som tiden går. På den ene side er det skønt at de bliver voksne og at vi trods alt har gjort et eller andet rigtigt i forhold til at de begge to er nogle vidunderlige mennesker. Samtidigt blev jeg også så skide trist, fordi de år hvor de er “mine” bare bliver færre. Og det gik lige op for mig i stor stil i dag. Eller jeg mærkede det ihvertfald helt ind i hjertekulen. Og av for pokker!
Jeg hører stadig, at man skal huske at nyde sine børn, mens de er små. De er kun til låns. Og JA! Det skal man godt nok huske. For de år er jo væk, før man får set sig om! Det her er jo ikke nyt for mig – Nanna er snart 20 år, så man synes jo ikke, at det kan komme som en overraskelse, men jeg må sige at med to 15 årige, der mærkede jeg det bare dobbelt i dag. Og der kom tristheden så lige indover en gang. Så mens de to trætte teenagere lige tog en barnepige pause ( ja fra at passe deres mor) så drak jeg lige en kop the og fik tårer i øjnene et par gange. Er så uendelig stolt af de her unger. Og ønsker dem virkelig alt godt i deres liv ❤️ Og suger så den tid, de gider bruge sammen med mig, til mig 😘
Det har også været skide hyggeligt at få en snert af efterskole ånden igen – det er vel næsten 25 år siden jeg selv var på efterskole, men husker det stadig som et fantastisk år, og kan godt forstå at Line og Emil også er blevet grebet. Og som sagt fik jeg lige en snert af det igen.

Men efter sådan en weekend, var det også dejligt at komme hjem til de to yngste igen. Her har jeg stadig “hovedrollen” og hvem nyder ikke at havde det ☺️

Men savner de to teenagere efter sådan en weekend!

image

Vil nu kramme færdig med de to yngste, inden de skal i seng ❤️

Ha’ en, forhåbentlig, dejlig søndag aften.

// Cathrin

 

følg gerne med på

Bloglovin, Instagram eller Facebook

2 kommentarer

  • Sus

    Hvor godt skrevet – igen, søde Cathrin! Jeg nyder at følge din blog og kan sagtens sætte mig ind i mange af dine tanker! Tak for at dele med os andre

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs, hverdags ramt - eller noget....