39 - og alligevel ikke helt.

Tjuhej!

Tjuhej hvor tiden går!! Jeg fatter ikke, det nu er d. 17. november – lige om lidt ruller jule-toget, og jeg har på fornemmelsen at jeg IKKE når det i år!

Både fordi jeg selvfølgelig skal opereres – se her Operation – men også fordi jeg bare har virkelig travlt. Jeg klemmer citronen, hvad angår hjælp fra bedsteforældre ( og gudskelov og tak for at det kan lade sig gøre) og synes lige nu at hverdagen fiser af sted, mens jeg løber en smule bagefter. Men, men, men det er jo ikke første gang, så mon ikke jeg kommer efter det – om ikke andet kommer Lars jo hjem en gang,

Og nu kommer mit dilemma så – og noget jeg nok kunne skrive en hel bog om – for næste weekend skal de to yngste i aflastning – det kan du læse om her Aflastning – og så har jeg jo næsten 3 hele dage, hvor jeg kan nå en hulens masse!! HVIS det da ikke lige var fordi – at dansemusen, og trangen til at smutte en tur i byen og svinge ølglasset og hofterne, kommer op i mig!

disko

Og hvis der er noget jeg er røv dårlig til i den sammenhæng, så er det at GÅ HJEM igen!! Der er jeg så ikke blevet 39 endnu – læs om det her Ikke helt 39 –  i hvert fald først dagen efter, hvor jeg bittert fortryder, når gammelsmølf ( og det er vel og mærke ikke min mand) gokker mig oveni hovedet, hver gang jeg vender mig i sengen. Ikke så fedt.

Men tilbage til sagens kerne….. for når jeg så har danset det halve af natten, så er det ikke ligefrem julegave indkøb, der står øverst på ønskelisten dagen efter. Men, måske jeg skulle tage mig en smule sammen denne gang, og rent faktisk få noget købt.

Nu vil jeg forsøge at få mine yngste kærligheds unger til at sove, så jeg kan smide mig på sofaen og se STØRST. Det er nu et ganske godt program, hvis du spørger mig.

Med ønsket om en dejlig tirsdag aften ( dagen før “vendedagen”, hvor det går nedad mod weekenden), med det du allerbedst kan tænke dig.

// Cathrin

Følg gerne med på BloglovinFacebook eller Instagram

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

39 - og alligevel ikke helt.