Mor - hvornår eller måske slet ikke?

Grå dage

Jeg har i bund og grund en rigtig god hverdag, som jeg ikke ville bytte. Jeg savner mine store børn når de er på efterskole -til gengæld nyder jeg endnu mere når de er hjemme i weekenderne. Jeg savner også min mand, når han som nu, har været væk i godt 3 uger, og glæder mig til han kommer hjem ❤️

Jeg savner også at Nanna stadig bor hjemme – men omvendt er det da fedt at man har et barn, der har lyst til et mere selvstændigt liv, og som rent faktisk også kan finde ud af at leve et godt liv. Og samtidigt er hun ofte hjemme på besøg.

Så har jeg de to rosiner i pølse enden. De har været væk i weekenden og det var så dejligt at se dem i går igen.

I dag er så alligevel en grå dag synes jeg. Af forskellige grunde – ja selv vejret har været gråt.

Jeg ved at i morgen sikkert er bedre, men nogle dage er livet også andet end smil.

Men i bund og grund er det jo sådan ethvert liv er. Hvis livet skal være lyst, skal det også være gråt indimellem. Det kender de fleste af os til. Så hjælper det altid at få er ekstra kram eller et smil fra en man holder rigtig meget af.

Jeg vil nyde min mindste trold,  der nu ligger ved siden af mig på sofaen og sover, mens jeg vil se “gift ved første blik”. Det må jeg bare indrømme, at jeg synes er et fedt program !

image

Ha’ en dejlig aften med det du har lyst til.

//

Cathrin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor - hvornår eller måske slet ikke?