Grå dage

Eftertænksomhed

Så er vi ved sidste dag i november. Lige om lidt er det pludselig jul igen, og mange af os har brugt lidt ( mange) for mange penge, og samtidigt har vi presset en hel masse ting ind vi skal nå, lige præcis i december. Jeg har aldrig helt forstået, hvorfor vi skal nå at se ALLE vi kender i december, og hvorfor vi ofte får planlagt så mange ting, at det til sidst ikke er hyggeligt. Og nej, jeg er ikke en skid bedre selv, men forsøger at tænke over det. I år bliver det så ikke det store problem, da jeg d. 2. skal opereres og jeg skal så ligge på ryggen de næste uger – (læs her hvis du tænker, hvad det handler om ) Operation

I går var hele familien til advents hygge hos mine forældre – vi har ca hver måned en søndag med fællesspisning for hele familien. Det var en vildt dejlig dag, med god mad og drikke, og ikke mindst samvær med nogle mennesker jeg elsker højt. Vi kom i den forbindelse til at tale om “Ønsketræet”, som står i Esbjerg, og hvor børn og unge, der er anbragt uden for hjemmet, i år, hænger deres ønsker til jul. Så kan enhver der har lyst og lidt overskud, tage et ønske fra træet, købe gaven og aflevere den et sted. Så får barnet eller det unge menneske et ønske opfyldt.

gaver

Mine børn mangler ingenting – måske hvis du spørger dem, er de ikke helt enige, men i bund og grund har vi jo alle hvad vi har behov for. Men det giver stof til eftertanke, at ikke alle er lige privilegerede.

I dag var Emil og jeg inde og hente Emils nye briller, og på vej hjem, gik vi forbi Tinghuset i Esbjerg, hvor ” Ønsketræet” står.  Vi har nu købt en ting, som vi håber det unge mennesker bliver glad for. Det her er ikke en reklame for mig selv, men mere en eftertænksomhed i forhold til, at der ikke skal meget til, og hvis vi alle sparede en smule, var der måske mulighed for at give en ting, til de børn og unge der ikke får så mange ting til jul. Eller til nogen af de mange mennesker, der mærker det ekstra meget i jule måneden, når der ikke er mange penge på kontoen eller når de ikke har mange at være sammen med.

julekugler

Jeg håber alle får en dejlig december. Og husk nu, at i virkeligheden handler det ikke om størrelsen og prisen på gaverne, men at det faktisk ER tanken der kan tælle.

//

Cathrin

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grå dage