Julekalendere for voksne

Store børn og om at savne

Jeg kiggede lige på billeder i min tlf i dag, og faldt over dette ( og de ville “tæve”mig hvis de var hjemme nu 😳)

image

 

Og søde venner! Hvor kom de store unger fra?! Jeg elsker at de alle 3 laver noget de er glade for. At de er nogle fantastiske mennesker med utrolig mange egenskaber. Og de fortsætter med at blive endnu bedre ( og ja, ved godt jeg nok er forudindtaget, men de er sgu noget særligt) Men samtidigt så kan jeg virkelig også savne dem!! De har, naturligt nok, ikke så meget brug for mig længere, hvilket er helt som det skal være. Man er pludselig ikke det vigtigste i deres liv, og de har jo et liv, hvor jeg ikke er en del af alt. Lige efter bogen – og alligevel tager jeg mig selv i at savne det. Til gengæld bliver juleferien endnu mere dejlig- når alle indfinder sig på matriklen. Jeg sagde til Lars i går, at så “sænker julefreden sig”. Det var så nok en lidt uheldig formulering ( hvilket Lars også mente ) for der er netop ikke fred og ro når alle er hjemme. Til gengæld så “falder tingene ligesom på plads” når alle er her – og det er da for skønt! ❤️

Facebook eller på Instagram – mangemor

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalendere for voksne