Store børn og store (svære) valg

At blogge og hverdagsliv

At blogge

Hvad betyder det så egentligt? For mig betyder det, at dele nogle ting med en hel masse andre. Og med ting mener jeg hverdagens tanker, oplevelser og forandringer på godt og ondt – set fra min stol. Det betyder også at tænke sig en smule om, idet jeg ikke vil udstille andre på min blog – bla mine børn, men omvendt kan der være ting/ emner som jeg vil fortælle om – dog med ovenstående i mente.
Min blog bliver et billede af den hverdag jeg har – og der betyder også,  at det ikke altid vil være med de glade briller på. For som jeg skrev i det her indlæg om grå dage,  så er livet både lyst og gråt. Og det er det også hos mig.

I går fik jeg gået mig en tur – det går godt nok hurtigt ned ad bakke, når man har ligget stille. I dag skal dagen foregå primært på langs – jeg har det virkelig meget bedre, men kan mærke at kroppen stadig har brug for en del pause efter operationen. I eftermiddag kommer en af mine dejlige veninder på besøg – læs om  veninder  her 😊 Og jeg glæder mig til at se hende.

 

Hvad tænker du der læser med ? Hvad er en god blog for dig – og hvad er interessant, når du skal læse med?

Følg gerne med på

Facebook

eller Instagram – mangemor

Med ønsket om en dejlig torsdag

//

Cathrin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store børn og store (svære) valg