At blogge og hverdagsliv

Nattesøvn eller mangler på samme.

Nu er det jo ikke nogen hemmelighed, at vores to yngste, ikke altid sover skide godt om natten 😳 Det har jeg skrevet lidt om her.

I nat var så endnu en af de famøse dage. Jeg er stadig en smule immobil om natten. Skal sove på ryggen og med mavebælte på, hvilket ikke er det skide sjoveste i verden. Så det betyder at det er Lars der har den største tjans lige nu. Så mens Frida endte i smørhullet hos os, var Lars i fast rutefart mellem soveværelse og Benjamins seng. Ikke umiddelbart den fedeste nat når det starter kl 3! Og Frida har delvist sovet og delvist været vågen siden da, så vi sendte to små trætte børn afsted. Egentlig skulle vi have givet dem fri, men omvendt kræver det også et overskud der var “ikke eksisterende ” i dag.

image

Og om ikke mange dage er de så hjemme på ferie – og så er (jule) freden forbi. Og er det så noget man bør sige?! Nej egentlig ikke, men virkeligheden herhjemme er, at jeg elsker at de har fri – sløve morgener, spise når vi gider mv- men omvendt er vi også bare PÅ en stor del af tiden.

Så kan man sige, at sådan er det jo – og ja, ja – det ved vi godt. Men det gør det sgu ikke mindre anstrengende.

Men med det sagt, så glæder jeg mig alligevel til hele flokken samles. Er så fedt at se, når Benjamin og Frida, ser Line og Emil igen – gensynsglæden er stor ❤️

Med ønsket om en dejlig fredag – her i Disney Sjovs tegn 😳

//

Cathrin

Følg gerne med på Facebook

eller på Instagram – mangemor

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At blogge og hverdagsliv