Så starter vi forfra - eller....

Tænder …..

Så gik den weekend da vist lige! Og det i en ruf endda. Det har været en god en af slagsen og sådan en weekend tager jeg gerne igen.  Vi har blandt andet fejret Nannas 20 års fødselsdag – stadig vildt at tænke på, men det var en dejlig dag. Og hele mit kuld var hjemme, og det gør mig bare glad.

Fredag aften besøgte vi nogle virkelig søde mennesker. Fik god mad og lidt rigeligt af de våde varer, så lørdag morgen var ski lidt hård. Specielt med tanke på huset fuld af gæster til aften. Men så kan vi lappe snart lære det ( eller ikke) men hyggeligt har det været.

Jeg har dog, i løbet af weekenden, knækket en tand – indsæt her alverdens eder og forbandelser, for det der i dag, skulle være en halv fridag, og så med Benjamin til tandlæge, blev istedet en halv dags venten på at jeg nu selv skal til tandlæge! Og det er godt nok på top ti listen over ting, jeg IKKE bryder mig om. Specielt også fordi den tandlæge jeg har haft siden jeg blev 16(!!!), er gået på pension lige før nytår! Så det er et komplet fremmede menneske der nu skal rode i min mund. Ikke godt! Oveni er også inkluderet den regning det sikkert ender på – det er jeg da bare pisse træt af. Men sådan er det, når man er født med pløkker der er ligeså dårlige som ……. Tja jeg ved faktisk ikke hvad.

image

Så spørg mig igen efter kl 13, hvordan humøret er der.

Så jeg har lige fyldt maven med en hjemmelavet suppe – skulle jo også nødigt dø af sult efter den tandlægetur. Den viste sig at være ret så stærk, så min mund er halvt bedøvet. Det kan måske være en god ting alligevel, for så kan jeg ikke mærke noget ved tandlægen

Håber din mandag er god

//

Cathrin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så starter vi forfra - eller....