Tænder .....

Onsdags tanker – eller noget …

Herhjemme har vi i noget tid, overvejet at vores to yngste skal i fritidshjem ( kaldet CFO når man går i specialskole). En meget svær beslutning, specielt hvad Benjamin angår, og vi er ærlig talt også stadig i tvivl. Egentlig ville vi allerhelst have ham i klub, men af forskellige årsager, lader det sig ikke gøre lige nu. Blandt andet praktiske grunde, som ville kræve et overskud, som ingen af os voksne har lige nu.

Men det korte af det lange er, at både Benjamin og Frida starter i CFO på tirsdag. Det kommer til at betyde nogle omvæltninger i hverdagen – det kan blive godt for børnene med det sociale liv, men vi er også nervøse for om det nu går. Mange af vores hverdage går i forvejen med ingenting – forstået på den måde, at børnene er trætte og har stort brug for at slappe af efter skole. Specielt Benjamin orker ikke noget efter skole, og det er også ham jeg er mest “nervøs” for. Men Benjamin  glæder sig og det er et godt udgangspunkt. Og det samme gør Frida. Men nu ser vi. Det skal ikke ende med, at vi har et par børn, der ikke kan være en del af det sociale liv i vores familie, fordi de er for trætte – det skal det ikke koste.

Men det har kostet mig – og gør det stadig – mange tanker, spekulationer og overvejelser. Og det betyder noget i hverdagen.

Så hvad så nu de, efter planen, to dage om ugen, hvor børnene er afsted? Egentlig bør jeg nok finde nogle ekstra timers arbejde – det ville “efterskole – kontoen” måske synes godt om. Eller “vi bliver 40 om lidt ” kontoen. Men orker min overskudskonto så det? Det må vi også se. Og i så fald, hvor finder jeg 5-10 timers arbejde der også passer ind – eller hvor jeg passer ind?

image

Ovenover er der et billede af de to baryler. De har plaget om at få den rutchebane op igen – ja den er egentlig til små børn ( og det er de jo i virkeligheden også) – og de har hygget sig før sengetid. Så det er jo fantastisk, der ikke skulle mere til lige i dag.

Min søde mand er i aften ude og hygge sig. Og jeg venter på, at jeg skal se den udsendelse om forældre, der får tvangs – bortadopteret sine børn. Et af parrene er angiveligt udviklingshæmmede. Tænker det bliver en udsendelse jeg kommer til at græde en del over. Og bliver nok ikke nemmere at se, når man selv har to udviklingshæmmede børn. . .

Håber din aften bliver præcist som ønsket.

 

//Cathrin

 

Følg gerne med på

Facebook

eller på Instagram – mangemor


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænder .....