Opskriften på en god mor (!)

Uge 4 – “nyt” hår og dagdrømme.

Så er vi ved uge 4 i det her – fortsat – nye år. Det går dælme hurtigt! Denne uge er indtil videre arbejdsfri. Ja det kunne jeg nok godt vænne mig til. Havde fri i går – hentede og bragte børn det meste af dagen. I dag stort set det samme. Sidder nu med røven godt plantet i sædet hos frisøren, og venter på at det bliver godt det garn 🙂

Sådan et par dage, hvor teenagerne lige har været hjemme og vende – de yngste kom fra aflastning – jeg har været alene hjemme i weekenden og været sammen med ældste barnet og veninder. Det er nok meget typisk for hverdagen hos os. Det ene øjeblik stille og roligt og pludselig bliver det hektisk, med nogen der skal et og nogle der skal noget andet.

Vi er ret snottede hos os – en smule øv, men nok billigt sluppet alligevel. Tjekker pt jævnligt nettet for rejser – kunne jo være det var blevet gratis at rejse ud (!) – og sukker højt over alle de dejlige steder man kunne tage hen. Men det koster jo spidsen af en jetjager, hvis nu det skulle være i uge 7 og man er en stor familie. Så indtil videre bliver det ved tanken og drømmen. Men det er faktisk heller ikke værst med sådan en lille dagdrøm ( indsæt her hula- dansende smiley med en stor drink)

Og så til det hår – jeg elsker det ikke ligefrem!

Men kan være det bliver bedre om et par dage – ellers må hjemmefrisøren i gang med køkkensaksen 😊

image

Ha’ en dejlig aften.

//

Cathrin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskriften på en god mor (!)