Fed fredag

Lidt om denne søndag

Så er vi godt halvvejs gennem den her søndag. Og det har været en god en af slagsen. De yngste sov længe, efter vores fællesspisning hos mine forældre i går – dejligt selskab og mad, god vin, og trætte børn da vi kom hjem. Vi har handlet ind, gjort de obligatoriske “øvelser”, så mest muligt er klar til mandag ( det ved jeg efter en DEL års erfaring, er godt givet ud, og gør mandag bare lidt ( meget lidt) sjovere). Så har jeg fået gjort lidt rent, børnene har også fået mad flere gange i dag ( og her er tale om de to der ikke bare selv ordner det). Og sidst men ikke mindst, har vi leget med Snapchat!! Ja jeg er ikke noget teknisk vidunder – har haft Snapchat en del tid, uden helt at se fidusen – MEN jeg har jo to store piger der bruger det, og som i går introducerede mig til hvad det også kan – og det var fandme SJAW!

Det synes mine to yngste så også, så vi har spammet farmand Lars i dag – han skal jo ikke gå glip af alt det sjove, bare fordi han arbejder ( eller måske ville han i virkeligheden gerne gå glip af den del :o)

Håber din søndag er ligesom du ønsker.

// Cathrin

1

 

 

Jo, jo – jeg skal på de kommende billeder beklage min røv syge humor. Men jeg havde det sjovt undervejs!

2357894

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg gerne med på Instagram

Eller på Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fed fredag