Sure gamle mænd.... og kvinder

Ferietid og lidt om savn

Jeg savner min mand ❤ Sådan virkelig meget. Det er nu nogen og 20 dage siden han tog på arbejde, men hvem tæller ! Og der går nogle dage inden han er hjemme igen. Til gengæld kommer han hjem til uge 7, hvor de 4 hjemmeboende børn har ferie. Og jeg også holder fri.

Jeg kunne godt tænke mig, vi skulle et eller andet eksotisk sted hen, men omvendt er pengepungen ikke til det lige nu. Må også indrømme at det ikke nødvendigvis er børnenes behov – at komme et andet sted hen – specielt de to yngste har et stort behov for “hjemmetid”, så det er det vi skal. Lars har fødselsdag og runder 40 års hjørnet i ferien. Jeg regner med en tur i svømmestadion. En dag i nattøj. Måske bio og jeg kan høre at de ældste også har lidt planer. Så inden jeg ser mig om, går den uge.

Og jeg må nok i virkeligheden indse, at de “romantiserede” billede jeg har af ferie, ikke altid holder stik. Jeg elsker mine unger. Jeg elsker min mand. Men hver evig eneste gang vi skal på ferie, så skændes hele familien ! Og tro mig, vi kan skændes på kryds og tværs. Og set udefra, er det sgu nok lidt af en parodi.  Line sagde det til mig en dag – “mor, vi skændes altid, når vi er på ferie” – og ja, det har hun jo ret i – ( det er for øvrigt møg irriterende, når ens børn bliver så store, at de rent faktisk har ret i en hel masse, af det de siger! )

Men vi skal altid lige “finde hinanden”, og finde ferie formen, inden vi kan omgås mere roligt 😂

Og roligt bliver det så aldrig helt, men uanset skænderier eller ej, så ELSKER jeg, når Lars og jeg er på ferie med hele flokken – og det er det jeg husker, når vi kommer hjem.

Så det kræver også lidt tilvænningen i mit hoved, at det ikke er os alle der længere tager af sted. At de største børn har andre ønsker og behov, og omvendt er jeg også glad for, de er så store og har nogle ønsker for dem selv. Jeg har også fuld forståelse for, at det kan være pisse træls, at vi altid skal tage mere hensyn til de to yngste – og så kan man sige, jamen skal vi det? Ja, det er vi nødt til i mange sammenhænge, da tingene ellers slet ikke fungerer. Så der bliver taget hensyn og valgt aktiviteter, som på mange måder er mere forbeholdt de yngste.

Men savne de ældste, når de bliver hjemme, det vil jeg.

Det med at savne er til tider en svær ting. Men det minder mig også om, at jeg er enormt priviligeret at have nogle at savne. Mange endda. Når vi har haft ferie, går det gerne lige et par dage, inden jeg ikke synes, jeg mangler min familie. Jeg savner også de store, når de er på efterskolen. ( Savner også nogle gang,  at de tager afsted igen, men det er en helt anden snak 😊)

Men lige nu glæder jeg mig bare til at det lige om lidt er uge 7, og at der ikke skal smøres madpakker i en uge, at vi skal ikke drøne ud af sengen ( ikke et ord om at vi stadig står møg tidligt op !), (næsten) alle børn er hjemme – men tro mig – på søndag vil jeg glæde mig til at alle skal af sted igen :o) Og sådan er det, indtil vi som sagt har fundet ferie formen igen.

Mine børn mener for øvrigt jeg er blevet afhængig af det dersens Snapchat – gad vide hvad de mener ??  snap1

Ha en dejlig eftermiddag  snap2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sure gamle mænd.... og kvinder