Ting jeg elsker

Min ( ret så almindelige) hverdag

Kl. 06.00 ringer vækkeuret! Jeg vil til hver en tid sige at det er for tidligt! Men fx har Lars og jeg lige været på weekend, og fanden stå i det, men kl 06.30 var fruen her vågen alligevel. Så det med at sove længe er for længst ødelagt!

Det sker ofte, at enten Benjamin eller Frida er vågen før vækkeuret ringer. Men vi står op, jeg går i bad, mens de yngste leger på deres værelse eller slås ! Så er dagen ligesom også i gang 😊

Vi går alle ovenpå – får morgenmad, tøj på – ofte med en del bøvl og ballade, for hverken Benjamin eller Frida har travlt!

Der ordnes tasker, skrives i bøger til skolen og gøres klar til bussen kommer og henter Benjamin og Frida  kl 07.30. Der vinkes efter bussen og jeg hopper i min bil og drøner til Bramming, hvor jeg arbejder.

Tja – så springer vi lige elegant over de timer jeg er på det kontor – men ml 12.30-13.00 er jeg på vej hjem igen. Ofte skal der handles, så det gør jeg på vejen hjem.

Hjemme igen er der vasketøj og alle de andre vidunderlige hverdags opgaver som de fleste voksne elsker ( ironi kan forekomme her).

Tirsdag og torsdag er Benjamin og Frida hjemme ca 15.10 men bussen igen – og møg trætte. Så tirsdag eftermiddag lå vi på sofa – og Nanna lå der også med Frida. Der blev spillet pc, snakket og ikke lavet meget, for der er brug for overskud, når begge to er trætte.

image

Vi spiste grøntsagssuppe allerede kl 17 – jeg skulle fremvise hest, så skulle ud af døren.

Hjemme igen lidt efter kl 20 – et hurtigt bad efter heste besøget. Og så ind på sofaen. Lars havde fikset madpakker og jeg fandt tøj frem til børnene onsdag. Kl 21.30 sengetid – og vupti. Så blev det onsdag.

Sådan var tirsdag i uge 9. Mit hverdags glimt er billedet i dette indlæg. Hvem kan ikke kun elske, at de to piger nyder at ligge der sammen.

Og ja, det er på mange måder ret “leverpostejsagtigt”, det med hverdagen, men nu er faktum bare, at der er overvejende flest hverdage, og i min verden er det derfor vigtigt at se de dejlige ting ved dette. Så skal vi bare også huske at lave noget helt andet en gang imellem, så vi ikke kører surt i hverdagen. Det kan til tider være kunsten, synes jeg.

image

Hverdagsglimt er for mig helt klart mine børn – de kan være møg irriterende, jeg kender ikke nogen der på den måde kan pisse mig af, men når dagen slutter, så er de simpelthen de bedste mennesker i mit liv. Det samme er min mand – det behøver der ikke siges så meget om, for det er han bare ❤️

Andre dejlige ting er familien, venner, solen der skinner, at kaffen var skide god, at nogle andre tømmer opvaskemaskinen, at vi skal have rester og ikke skal bruge tid på mad den dag, og sådan kan jeg blive ved – men det er lige med at se det. Og jeg øver mig i det og har også dage hvor det slet ikke holder stik. Men heldigvis flest af de andre 😊

Ha’ en dejlig onsdag

//

Cathrin

 

følg gerne med på

Facebook

eller Instagram – mangemor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg elsker