Madlavning - den evindelige pine i min r..

40 +

Så kom dagen, hvor jeg blev 40 år. Og tænk sig – det var præcist så udramatisk som jeg havde forestillet mig ( altså det at runde hjørnet) og det blev en endnu bedre dag end jeg overhovedet havde forestillet mig.

image

Det startede allerede fredag aften, hvor vi hyggede med dejlig mad ( efter en tur over grænsen for at købe de sidste ting ind, til festen i maj – nu har vi så købt så meget, at der vist er nok til 3 fester !!), de store børn har alle været hjemme, mens de små denne weekend har været i aflastning.

Fredag fik jeg billetter til Tobakken, hvor Danser med Drenge skulle spille. Lige musik for fruen her, så det var helt genialt. Så efter god mad, den skønneste dessert, kreeret af Nanna, samt god vin og drinks, drog vi mod Tobakken, og havde en god aften der. Vi fik også et par dinks i byen senere, men lå trods alt i vores seng 01.15 ( ja det kunne jeg se på min tlf, for ingen af os kunne huske tiden dagen efter!!) Så meget for at blive rigtig voksen!

Jeg kan generelt ikke sove ret længe efter en tur i byen, så allerede 06.30 var jeg vågen et par timer – faldt lidt hen igen, og alligevel blev klokken godt 10 før jeg fik min krop i omdrejninger og i bad. Egentlig var aftalen, at Line ville lave mad til mig til kl. 10, men hun havde ikke særlig travlt, og jeg blev egentlig ret så sulten, og pressede på for at hun kom i gang! 10.45 gik den unge dame så i Fakta for at hente bacon, og jeg tænkte i mit stille sind, at jeg sgu snart døde af sult! Kl. 11 væltede hele familien så, syngende, ind af døren, medbringende kaffe, juice og den lækreste brunch samt gaver! Så tror da pokker at stakkels Line ikke havde travlt med maden – har beklaget min utålmodighed! Men for pokker hvor blev jeg glad, og ikke midst overrasket. I løbet af dagen kom veninder på besøg og jeg fik adskillige blomster – simpelthen så dejligt. Så nu glæder jeg mig til festen i maj!

Da alle var gået hjem, bestilte vi burgere, så film ( en enkelt sov, og ingen navne her) – lige som det skulle være. Og så blev der sovet længe søndag.  Til frokost var vi inviteret til svigerfars fødselsdag, så der blev indtaget dejlig mad = nem mad til aften. Total win win.

Søndag skulle de to teenagere tilbage på efterskolen – så gik den weekend skide hurtigt. Og i mandags kom de yngste hjem igen – og jeg har glædet mig! Ambivalent som altid, når de er af sted.

Tirsdag havde jeg så igen fødselsdag ( for de yngstes skyld) denne gang til stor fornøjelse for Frida. Hun elsker pynt, så der blev pyntet op – og spist trøfler. Det var ikke skidt ❤️

Og nu er det så blevet onsdag og jeg er blevet 40+4(dage). Og det er altså ikke helt dårligt endnu!

 

Jeg ønsker dig en dejlig dag 😊

 

//Cathrin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madlavning - den evindelige pine i min r..