Mig og mit ..... Aktivitetsarmbånd

Ting jeg bare ikke ret godt kan holde ud

Ja, jeg lavede på et tidspunkt et indlæg, med ting jeg er ligeglad med. Det var der en del der læste med på, og egentlig synes jeg altid selv ,det kan være ret sjovt at læse om.

Så here we go again:

 1. KOMMAÈR!! Og ja, det er helt rigtigt at det skal stå med STORE bogstaver, for hvem i hulens r.. har opfundet det! Jeg er godt klar over, at det handler om meningen i de sætninger der skrives, læsevenlighed og at en besked kan blive meget anderledes uden komma mv. Men stadigvæk!! Og ja, jeg ved godt jeg selv er en skovl til at bruge kommaer rigtigt ( Jeg får stadig min mor til at læse “vigtige” ting igennem inden det sendes – og jeg er lige blevet 40!)
 2. Edamama bønner – ja hvem pokker er kommet på at det er en god ide! Det smager bare grimt. image
 3. Snevejr i april – og ja, jeg ved godt at vejret i april er ustabilt ( nogenlunde som mit eget humør, hvilket måske er meget sigende når jeg nu er født i april), men alligevel er sne og 2 graders varme ( kulde) bare ikke velset i min verden i april!
 4. Speedos til mænd – behøver jeg sige mere her!?

  Young man wearing racing briefs, looking away

  Young man wearing racing briefs, looking away

 5. Billeder af perfekte og pænt opstillede hjem – det kan bare ikke passe at der ser sådan ud! Alligevel får jeg en snert af mindreværdsfølelse ( og rengøringsvanvid ), for hvorfor er det lige det ikke ser sådan ud hjemme hos mig selv!?
 6. At tømme opvaskemaskine ( ja, ja 1. world problems, men alligevel)
 7. At det kun er tirsdag i dag – weekenden virker langt væk, og jeg har endda fri om fredagen ( indsæt her en lidt flov smiley)
 8. Faktisk kan jeg heller ikke holde ud at min mand i dag, efter næsten 4 uger hjemme, skal på arbejde igen.

Det var lige de ting der faldt mig ind i dag :o)

Ha` en dejlig tirsdag

// Cathrin

1 kommentar

 • Mmm .. Edamamme bønner 😛 HAPS! Jeg holder dog med dig om lortevejret derude 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og mit ..... Aktivitetsarmbånd