Hvorfor sover børn bare længere til hverdag?

I gang igen…

Pyha det er længe siden jeg sidst har været her. Maj måned er nærmest løbet foran mig, mens jeg har halset efter. Man kan sige at hverdagen har indhentet os, og vi har haft travlt. Problemet er, at rengøringen, vasketøjet og madpakkerne, desværre ikke løber med – eller den anden vej. Alt det skal stadig gøres. Men nå, når tiden går hurtigt, er det vel et tegn på at det går godt ( sagde hende den 40 årige så)

image

Vi har i weekenden holdt den bedste fødselsdagsfest ever! Lars og jeg er begge blevet 40 og det skulle fejres! Og det blev det! Onsdag i sidste uge, kom teltet – 6 x 15 meter – og så gik vi ellers i gang. Der skulle gøres klar til knap 65 mennesker, og vi har slæbt mange ting ( læs: vin, spiritus og sodavand i læssevis) frem og tilbage, pyntet op for alle pengene og købt ind, så vi har til en fest mere!! Fredag kom fadølsanlægget, hvilket nok specielt Lars havde set en del frem til. Det var skide hyggeligt, og vi har glædet os, mens vi har ordnet det hele.

image
Det har simpelthen været så fedt, og jeg var helt høj over det søndag – omend jeg var døden nær af træthed. Følte mig ikke som 40 år, men måske nærmere 70 😱

Alle folk var feststemte, musikken var for fed, og det hele gik bare op i en højere enhed. På et tidspunkt sad der nærmest ikke nogen ned, for alle dansede, hyggede og stod i baren. Helt kanon!

Der røg også en del drinks over baren, men det var nu mest manglen på søvn, der var hård for mig søndag. Men der har været en fantastisk aften og jeg var super glad for, at så mange var med til at fejre dagen med os.  🇩🇰

Vi fik også vildt mange gaver, hvilket vi slet ikke lige havde regnet med. Vi ønskede os mest penge, for vi vil gerne på ferie sammen – bare Lars og jeg. Og nu er der sgu lige pludselig penge til en ferie!!! Det kan jeg slet ikke få armene ned over! Vi fik også andre dejlige gaver, og sætter pris på hver og en. Vi har været på weekender sammen, men længere væk end Kiel, har vi ikke været alene – men det skal vi dælme nu! Og så springer jeg lige til næste emne, for jeg har naturligvis allerede været inde og kigge på rejser – og må bare sige det nærmest udløste et angstanfald!!! For hvordan pokker kan vi sætte os i et fly, Lars og jeg, uden børn ( !!) og så bare håbe det går godt. Det kan vi sgu da ikke – men det skal vi! Af sted og opleve noget, drysse rundt i Barcelona, ligge på en strand i Grækenland, eller hvad det nu kan blive til. Så mon ikke vi kommer af sted i løbet af 2016? Det vil vi ( læs: jeg)  i hvert fald forsøge.

Men nå, nok om festen. ( og må alligevel lige indskyde ( igen), at det er fedt at kende så mange skønne, skønne mennesker)

Maj måned, og juni med, byder også på en del eksamener for de 3 største børn. Faktisk er det ikke skide enkelt, set fra min stol, idet jeg slet ikke kan finde ud af, hvem der skal op hvornår, og ikke mindst i hvad. Så har bedt alle sige til før de skal op! Omvendt når jeg heller ikke at blive nervøs på deres vegne – så meget for at være en god støtte 🙄 Men må sige jeg glæder mig til, at alle har været gennem alle deres prøver – og vi så snart kan holde sommerferie!

Den 25. Juni er der sidste dag på efterskolen – det betyder jeg skal hente to unge, og forandrede, mennesker hjem igen. Det bliver dejligt at få dem hjem, og det bliver også en omvæltning for os alle igen. Så det er jeg spændt på. Samme dag holder vi studenterfest/svendegilde for Nanna, så det bliver sgu igen en stor dag!

På mit arbejde keder jeg mig heller ikke ligefrem – synes tiden flyver, og inden jeg ser mig om, er den der omtalte sommerferie der pludseligt.

Jeg håber alle hænger i derude – har det godt, og ligesom mig, krydser fingre for at sommeren ( igen) kommer over os – i hvert fald os her i Esbjerg, der efter min mening er blevet snydt en smule DEL de sidste par dage.

Kan lige til slut sige, at de to gangstativer tog præmien som årets fedeste gave – men de må være gået forkert med dem, for så gamle er vi da ikke endnu.

//

Cathrin


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor sover børn bare længere til hverdag?