Migræne

Kunne godt komme med en lang gang brok, men ……….

ærlig talt så gider jeg ikke engang selv høre på det! Lige nu føler vi os en smule “forfulgt” af uheld, hvad vores bil angår, men når alt kommer til alt, så er det bare en materiel ting – og det kan fikses!

Jeg har brug for at der kommer noget positivt ind i hverdagen igen, og det kan jeg mærke kommer til at kræve en smule af mig lige nu. Så her kommer listen over de ting jeg i dette øjeblik er taknemmelig over…..

Jeg har ( og har vist sagt det før) en helt fantastisk dejlig mand – og jeg nyder mere og mere at være sammen med ham, hvilket er virkelig dejligt, og noget der giver overskud.

Jeg følger 5 fantastiske mennesker , som jeg selv har produceret. Nogle er lige nu ramt af hverdagen og det er hårdt, men det finder vi en løsning på. Andre trives fantastisk i deres nye rammer, og det er ganske enkelt skønt at kigge på fra sidelinjen.

På fredag tager 6 af os til Hamborg, hvor vi tager chancen ( med de to yngste deltagere) med en storby weekend. Og jeg glæder mig lige nu mere, end jeg gjorde dagen før min konfirmation i ( som jeg husker det ) 1990….. Weekenden skal, for pigernes vedkommende, stå på shopping og drengene tager på museum…… ( her er jeg virkelig glad for at være af hunkøn) men så er alle glade. Og indimellem det, skal vi hygge på restauranter, cafeèr og dalre rundt, for vejret bliver sublimt ( er det mon med t?!) i Hamborg denne weekend.

Jeg har i dag arbejdet hjemme – gudskelov for fleksibelt arbejde, når nu forruden på bilen ønskede at flække på langs! Og gudskelov for glasfirmaer der ordner det på hjemadressen!

Solen skinner fra en knaldblå himmel – datoen er d. 24.08.16, og det tegner til at august slutter med manèr.

Når nu det så kommer til vejret, så bliver det ikke dårligere af, at vi har den dejligste terrasse at nyde det på.

Ingen har tisset i min seng i nat….hvilket klart må passe på listen.

Og i morgen er det torsdag – hvilket betyder min mand kommer hjem.

 

 

Men lige til slut – hvis nogen har gode ideer til spisesteder eller andet i Hamborg – så skyd løs!! Jeg vil gerne have input :o)

 

Ha`en dejlig ( varm) august eftermiddag.

 

// Cathrin

Følg gerne med på https://www.instagram.com/mangemor/

Eller Facebook – mangemor

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Migræne