Yo-yo vægt

For s…. da også …..


Der var en gang to børn, der begge fik en lille pille, inden de skulle sove. Og snip, snap, snude, så sluttede den historie, fordi begge børn faldt i søvn.

Der var en gang to børn, der var skide trætte efter ( for) lange dage ude i virkeligheden. De føromtalte piller, fik de ikke længere, fordi der ikke er nogen læger, der helt klart svarer på, hvad det gør ved et lille menneske, at få medicin hver dag til sengetid. Så istedet for at sove, driver de ( oftest) deres mor til vanvid, idet farmanden ikke er hjemme 4 ud af 7 aftener i ugen.

Jeg siger det bare: DET ER VERDENS LÆNGSTE AFTENER JEG ER UDSAT FOR!! Og jeg er ved at blive VANVITTIG!

Men når det så er sagt – så begynder vi ikke på de piller igen. De må for f….. da lære at falde i søvn en gang! Om ikke andet går det over når de flytter hjemmefra ( som om jeg selv synes det lyder pisse optimistisk!)

Men i aften skal jeg ikke putte børn! Jeg skal tværtimod tage pænt tøj på og drikke drinks (og gerne i mange farver) og jeg glæder mig den untelyme ( er det da overhovedet noget der kan staves?!)

Så kan jeg sgu nok lige klare en uges putning mere  👍🏻

og bare lige for at understrege en ting – de er godt nok ( også ) søde når de sover!

imageimageMen halleluja for fredag! Børnene får en dosis af farmanden og mutti her får luft! Total win win 😉

Ha en dejlig weekend!

//

Cathrin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yo-yo vægt