Hamborg

Yo-yo vægt

Ja som overskriften siger, så opfører min vægt sig en del op og ned. Sjovt nok mest op! Og det skal også siges at vægten jo ikke stiger af ingenting!

Jeg elsker bare at spise – og gerne alle de ting der bare burde smøres på hofterne med det samme. Ville sgu være smart, for så sparede man lige sit system for at fordøje lortet først.

Men tilbage til vægten….. For hvad betyder det så egentlig i hverdagen, udover at mit tøj ikke sidder helt så godt, og at når tøjet så kommer på, så strammer det alle de forkerte steder?

Ja egentlig betyder det også bare noget for mig! Jeg er sgu træt af at de kg der svinger ( mest) op, ikke bare forsvinder hvis jeg nu lod være at spise en enkelt dag. Og lige nu kan jeg bare ikke helt tage mig nok sammen til at gøre noget ved det ift min kost. Så sætter min lid til at det crossfit jeg starter med på tirsdag, det virker!

Omvendt har jeg det også vældig godt i min egen krop og er ganske godt tilfreds med at have både røv og barm. Så er der noget at holde om, hvis der ikke er noget at holde af 😉og jeg er faktisk ikke 20 år længere!

Men indtil videre har jeg sgu tænkt mig at nyde min mad og den kommende weekend!

Ha en dejlig weekend !

//Cathrin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hamborg