For s.... da også .....

Når de der unger bliver ældre……


så sker der altså alligevel det, at fruen her bliver en smule ( læs; MEGET ) sentimental! I morgen fylder henholdsvis barn 2 & 3, 16 år!!!! Øh undskyld, men hvad var det lige der skete mens jeg blinkede med øjnene!

Det er totalt kliché at sige sådan, men til tider så forstår jeg det alligevel ikke.

De er gået fra at være to unger der gerne brugte alt deres tid med mig, til at blive to unge mennesker, der faktisk gerne ser at vi fordufter fra huset indimellem, så de har ro.

Rent faktisk har de udviklet en evne til at tale for sig selv, de vil stadig gerne vende forskellige ting, og der bruges en del tid på diskussion, men til tider kommer der også fornuft ud af de der hoveder.

De er røv irriterende for at sige det mildt – men heldigvis langt fra hele tiden. De er de mest diskussionslystne mennesker jeg kender – og de diskuterer vidt og bredt med alt og alle og ikke mindst med hinanden! Og gudfader i skuret de kan pisse mig af!

Men når alt samles i en klump og jeg kigger på de der to store væsner – der jo forøvrigt ER vokset mig langt over hovedet, så kan jeg kun sige at jeg elsker dem! Og stort tillykke til jer begge to ❤️❤️❤️

Jeg glæder mig utrolig meget til at være med på sidelinjen i de næste mange ( MANGE ) år.

 

P.S. De skylder en hårfarvning af alle de grå hår, når de bliver voksne!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For s.... da også .....