Tirsdags tanker

Denne tirsdag

Så blev det tirsdag igen. I uge 41, hvilket betyder at ferien er lige om hjørnet. Og gud fader i skuret jeg glæder mig til den ferie!!

Jeg glæder mig til vi ikke skal stå op når det er mørkt! ( Benjamin skal i dag til hudlæge – kl er 8.13 og han sover endnu!)

Der skal ikke smøres madpakker – ja, det nævner jeg hver gang det er ferietid – men det er dejligt!

Til tider er ferietid også en smule anstrengende. For alle er hjemme. Og alle har forskellige forventninger eller forestillinger om, hvad ferien skal indeholde. Og her kommer dilemmaet omkring stor aldersspredning i børneflokken ind. For det er ikke nemt at lave noget alle gider i vores hus. Omvendt sætter de ældste stor pris på at vi andre smutter indimellem 😉

Men ugen plejer at gå stærkt og inden vi ser os om, er det hverdag igen

Men som skrevet længere oppe, skal Benjamin til hudlæge og tjekkes for nikkel allergi i dag. Så Frida har haft en rolig morgen, hvor Lars også var hjemme en smule, inden han drog på arbejde her i byen. Meget uvant når han sædvanligvis kører mandag morgen og først er hjemme igen torsdag aften. Og når jeg ikke selv skal ud af døren, smitter det bare ( positivt) af på børnene herhjemme, så morgenen bliver mere rolig.

Når Benjamin vågner, skal jeg dog lige ha lidt gang i omdrejningerne og ha ordnet lidt. Men vil ikke risikere at vække den unge mand 😉

Så jeg er nu i gang med kaffe nr 4 ( måske 5) og det er vist snart nok!

Og tro nu ikke jeg har glemt Nanna – i det kolde Grønland, langt væk ❤️ Er lidt surrealistisk hun er SÅ langt væk, og jeg savner hende allerede ❤️ Omvendt ønsker jeg det bedste for hende – heriblandt oplevelser og den selvstændighed det unægteligt giver, når man rejser langt væk og klarer sig selv. Men julen får en noget anden betydning i år, fordi hun kommer hjem der.

Klokken er nu 8.33 og Benjamin er lige kommet op efter godt 13 timers søvn!

Håber alle får en dejlig dag  – og I skal da ikke snydes for et lille Snapchat billede denne tirsdag morgen – med morgenhår og hele molevitten 😉

img_4190

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags tanker