Long time no see.....

Update

Dagen før dagen

23.8.17. Emil er skannet i dag. I morgen er der svar. Har kemoen hjulpet? Hvad skal der nu ske?
Egentlig tror jeg mange forestiller sig hvordan den her dag er, når ens barn er sygt – dagen før “dommen” – er han rask, skal der stråler til eller måske en operation. ? Jeg har også haft en del forestillinger om den her dag. At jeg sikkert ville være halvsyg af bekymring. Problemer med at sove eller bare mylder i hovedet. Men nej – jeg er klar til i morgen. Klar til at få besked om behandlingen har virket og de katastrofetanker som jeg sædvanligvis er en mester i at have, dem tøjler jeg ganske godt, når jeg selv skal sige det.
Dagen bliver skide hyggelig i morgen. Jeg skal være sammen med to af mine yndlings mennesker, Line og Emil. En hel dag faktisk. Og så får vi svar på hvad status er i forhold til Emil. Jeg forventer klart et positivt svar, men hvis ikke, så klarer vi også den. Og i min verden er klarhed bare bedre end usikkerhed. Så ved jeg hvad jeg har at forholde mig til.

( ja mad skal der til! Frokosten efter skanningen hvor Emil havde fastet )

img_0832

Ja så blev det nu d 25.8. Og jeg fik aldrig udgivet ovenstående indlæg. Så det kræver en Update.
Vi var til lægesamtale i går, og der er en enkelte knude tilbage i Emils brystkasse. Lige ved hjertet. Lægerne er meget i tvivl om den præcise størrelse på knuden, og billederne skal derfor vurderes af eksperter i Tyskland. Hvis knuden er 20 mm eller derover skal den strålebehandles. Så det er det vi nu afventer svar på – på onsdag. Hvis Emil skal have stråler er det i København i ca 10 dage i streg. Det er meldingen indtil videre. Og var ikke lige den melding nogle af os gad have.
Men så er det med at vende det til noget andet. Der er “kun” en knude tilbage ud af mange.
Samtidigt må jeg bare sige at jeg er meget taknemmelig over at lægerne gør deres arbejde ordentligt. De gambler ikke med Emils helbred og får tingene ordentligt undersøgt. Så må vi tage ventetiden med.

( Og vi nåede faktisk en tur i Ikea, hvilket var en god afleder inden den læge snak – ikke småting en Grandis kan indeholde )

img_0835

Ny Update onsdag ❤️

1 kommentar

  • Annette

    Puh ha – jeg har så kæmpe stor respekt for jer – krydser alt og håber det bedste for Emil💙

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long time no see.....