Update

Tra la la la…..

img_0897Ja, ventetid har jeg skrevet om før. Vi venter stadig på svar om Emil skal have stråler eller ej. Jeg håber på, de ringer fra H2 i morgen, men det er ikke sikkert.
Indimellem tænker jeg, om der er noget galt, i forhold til at jeg ikke er mere generet af ventetiden. Selvfølgelig er det ikke sjovt at vente på det her svar.  Jeg vil da om nogen, gerne vide om Emil er færdigbehandlet nu eller ej. Men hvis der er noget det sidste halve år har lært mig, så er det at der er ufattelig mange ting der er ude af mine hænder. Der har været meget ventetid, mange ting vi ikke selv har haft indflydelse på. Og jeg kunne være blevet vildsomt irriteret, have brugt meget energi på det. Men jeg har taget et valg om, at det vil jeg ikke. Der er mange andre ting jeg har brug for energi til.
Jeg synes faktisk, jeg er blevet bedre til at være i nuet. Ofte hører jeg, at vi alle skal være bedre til at leve her og nu – nyde nuet. Jeg har selv sagt det mange gange. Og ja det er nemmere sagt end gjort. Men øvelse gør altså mester! For hvorfor ikke nyde det der er her og nu – det kan være at dagen i morgen byder på en stor lort. Så var det da rart at have nydt tiden indtil da. 😉
I dag er mine yngste baryler taget hjem til deres far. Sandsynligvis for den næste uges tid, hvilket er længe.
Til gengæld er selskabet en del roligere i huset nu. Sovesofaen kommer til sin ret midt i stuen og det er dælme godt nok hyggeligt at bruge tid med “mellemkuldet” ( det må det nærmest hedde ) foran tv’et. Jeg overvejer snart at gå i seng, men har lige opdaget at klokken er 19.58!! Så måske det er lidt tidligt at kravle under dynen 😂
Så lige nu glæder mig til dagene der kommer, men husker at nyde nuet 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update