Skønheder!

Ferie

Så blev det torsdag – og dermed ferie tid. Det har jeg glædet mig rigtig meget til 😊 vi har ikke mange planer. Skal ha besøg af nogle søde mennesker – og besøge nogle lige så søde mennesker. Vi skal gå i nattøj og sove længe ( yeah – I wish!) gå og cykle nogle ture og ellers bare være HJEMME 😊det kan altså også noget det her med at være hjemme. Line og Emil kommer hjem fra efterskole – de to yngste har fri fra skole – alle trænger bare til ro og ikke alt for mange planer. Lars er øv bøv lige taget på arbejde igen. Og Nanna skal arbejde. Men det er bare skide godt til resten af vores familie indimellem. At pulsen kommer ned. At vi rent faktisk keder os lidt og at vi ikke SKAL være ude af døren til en bestemt tid. Det ELSKER jeg. Og endnu mere elsker jeg at der ikke skal smøres madpakker. Hell yeah 😜

Jeg kan godt forstå mange også tager på ferie – det elsker jeg også. Men kan mærke at lige denne efterårsferie bliver fin med næsten alle børn hjemme – min puls trænger i den grad til at komme ned.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønheder!