På vej mod 2016

En verden med kontraster

 


I aften – en teenager i bad, musikken så højt at jeg nærmest ikke kunne høre mig selv tænke. Fed musik forøvrigt, og vidner om god smag fra teens side. 👍🏻 samtidigt i kælderen, de to yngste yngel, legende, råbende, til tider lidt slagsmål. En ret almindelig aften her hos os.

Senere ser jeg tv, om året der er gået på TV2. Rasmus Tantholt fortæller om krigen, flygtninge – dem der overlevede turen til Europa, og ikke mindst dem der ikke overlevede. Billedet af den lille døde dreng på stranden – mit hjerte græder og om jeg fatter at nogle mennesker i 2015, skal udsættes for det. Jeg har ikke en løsning, men synes det er fortvivlende. Synes det er fortvivlende, hvordan vi også behandler hinanden, vores medmennesker til tider.

Tilbage til billedet fra før – mine børn har frie valgmuligheder. De kan leve livet i ro og fred – der vil være bump på vejen, men de vil overleve, og til tider skal man virkelig sætte tingene i perspektiv. For vi både lever og overlever i DK – det er desværre bare ikke en menneskeret alle steder på denne jord.

Kan ønske at vi alle husker på, at vi alle er mennesker – og bør behandle hinanden som sådan. ❤️

Jeg ønsker dig et rigtig godt nytår 🌟

//

Cathrin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej mod 2016