The kids - eller et lille udpluk ☺️

Dejlige Jylland

Esbjerg er hvor jeg bor – det er en dejlig by at bo i. Vi har skøn natur lige rundt om hjørnet. Dejlige, store grønne områder midt i byen. Muligheder for mange legepladser. Og et utal af stier til både gang, løb og cykling. Ikke langt væk ligger de dejligste badestrande og Marbæk plantage. Samtidigt har jeg en stor del af min familie og venner her. 😊

Jeg besøgte i går min dejlige søster, og på vejen hjem kørte vi gennem Marbæk og langs vandet hjem.

Det var der en passager der nød i stor stil.


 

 

 

Med ønsket om en dejlig søndag til alle ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The kids - eller et lille udpluk ☺️