Søvn - eller mangel på samme.

Weekend og opladning.

Så er det endnu en gang fredag. Det er en af mine yndlingsdage må jeg indrømme.

I går blev Benjamin 10 år – lang tids venten blev udløst og han havde en dejlig dag. Har været lange 1 1/2 måned, hvor han har ventet og ventet – som skrevet om her https://mangemor.dk/2015/10/08/5-fede-ting-ved-oktober/ Til morgen var det så tid til aflastning igen – ambivalent igen, men indrømmet! Jeg har også glædet mig for det har været ( og er) en travl tid, præget af små dårlige nætter. Og det sætter sine spor ! Så har også glædet mig til at holde helt fri! I dag er jeg på overnatning med min søster ❤️Det er simpelthen dejligt med god mad, snak og ikke mindst afslapning. Uden x antal børn der afbryder – eller lige skal høre hvad vi snakker om 😊 Jeg har brug for at være sammen med andre voksne og lade op. Det bliver jeg bare et bedre menneske af  😊

Så det er dejligt at få ladet batterierne op. Det kender de fleste jo til 😊

Håber alle har en dejlig fredag aften

// Cathrin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvn - eller mangel på samme.