Store børn og om at savne

Planlægning af penicillin kur og mad!


Torsdag var jeg på visit hos min meget udemærkede læge. Mit kæmpe ar på maven, havde fået en rød plet. Og det er aldrig godt! Så afsted til lægen – med stor hjælp fra min mere end almindeligt tålmodige mand ( han fortjener snart et indlæg her på bloggen) – og lægen mente, at jeg skulle starte på en skrap omgang penicillin, så det ikke udvikler sig. Det var jeg nu ganske godt tilfreds med, for må indrømme, at de her ar gerne må blive så pæne som mulige. 👍🏻

Vi fik hentet de her piller – der så forøvrigt er KÆMPE store og som jeg 3 gange dagligt, skal indtage to af- og der slog det mig så: de skal tages en time FØR et måltid, eller 2-3 timer EFTER et måltid 😳😳😳😳 jamen puha! Hvordan er det dog lige det hænger sammen med at ligge på sofaen, hvor eneste aktivitet udover tv og bøger er – lige præcist at indtage et eller andet!

Så nu er fruen her gået i gang med at planlægge sine måltider, så det hele kan passes – jeg skulle jo nødigt dø af sult 😏

 

Følg gerne med her

Facebook

Og ha’ en dejlig 3. søndag i advent 🎄🌟

//

Cathrin ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store børn og om at savne