I'm back - efter operationen

En anderledes december

På den ene side, så er jeg vild med at denne december er helt nede i tempo pga min operation. Samtidigt er det også virkelig (små) kedeligt, idet jeg føler jeg går glip af en masse dejlige ting ved netop december. Jeg elsker julen og elsker alt det hyggelige ved december. Alle lysene, at vi mødes, gløgg, julefrokoster, dejlig mad og ikke mindst ungerne og deres forventninger. Samtidigt synes jeg også der kan ske lige rigeligt, så det er med at finde balancen.

Men i år ligger jeg brak, så der giver helt sig selv – der er ro på.

Men tilbage til ungerne forventninger  – i år har jeg lavet pakke kalender til Line og Emil, det er rart med en pakke hver dag, når man er på efterskole. Nanna får adventsgaver og ( stadig ) chokoladekalender 😏Det bliver man ikke rigtig for gammel til 😊

Og så plejer vi slet ikke, at lave noget stort nummer ud af noget som helst med pakker, nisser eller andet sjov, for Benjamin og Frida har ( indtil i år) slet ikke kunnet styre det! De forstod simpelthen ikke konceptet med nisser, gaver og julemanden, hvilket resulterede i mange tårer og en hulens masse ballade. Og for hvis skyld var det så lige vi gjorde det?!

I år har jeg så- naivt nok tænkte jeg – forsøgt igen. Nissen bor i vores væg ( ligesom i mange andre hjem, kan jeg se på diverse sociale medier) og laver unoder og dejlige ting nogle dage. Og efter et par dages “tilvænning”, så virker det faktisk i år! Der er ingen ballade over julekalenderen der kun må åbne en låg af gangen – og, bortset fra er første dage, står de ikke op ekstremt tidligt for at se, om Nissen har været her. Så alt i alt skide hyggeligt istedet. Det kan jeg få vældig optur over.🎄

I dag har jeg fået den dejligste buket blomster ind af døren fra mine søde kollegaer. Det er bestemt heller ikke dårligt.

Alle bedsteforældre har også været på besøg i dag – jeg er godt nok opereret, men heldigvis ikke helt invalid. Og må bare indrømme at selskab er skide godt! Og med dem fulgte der også blomster og chokolade.

Det fører så til anden ting; at jeg dælme også skal passe lidt på med bare at æde løs! Hvad skal jeg ellers lave når jeg ligger her? Men når jeg så samtidigt ikke kan lave nogen form for motion, så er det nok der, jeg skal tage mig lidt ( læs: gevaldigt) i agt! Har planer om at jeg i morgen skal gå en lille tur – vist godt for fysikken og helingen generelt 😊

Med ønsket om en dejlig torsdag aften – måske i julelysets skær 😊

//

Cathrin

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back - efter operationen