Når de der unger bliver ældre......

arme så lange som…..

“Måske jeg ender med at skubbe mig selv ud til kanten af sengen i morgen, og så falde ned – bare for at kunne komme ud af sengen!”

“Hvis den summen i armene ikke stopper, er jeg oprigtig bange for, om det igen bliver muligt for mig at tørre mig selv bagi igen!”

“Syltede agurker i glas er IKKE en mulighed de næste par dage – det kan jeg sgu ikke åbne!”

Ovenstående er et udpluk af mere eller mindre paniske tanker, da jeg ENDELIG lå i min seng tirsdag aften.

På vej fra arbejde – temperaturen var 30 grader og idioten her var på vej til første crossfit time! Som om det ikke var hårdt nok i køligt vejr!

image

Men altså – afsted med mig. Jeg fik klædt om – havde naturligvis også pakket lange træningsbukser i morges, hvis nu de 30+ grader ikke var nok.

Og så gik holdet i gang. Og det var SKIDE hårdt, men sjældent er en time gået så hurtigt! Og det var fedt!

Jeg mærkede mine arme, ben, mavemuskler og generelt bare hele kroppen. Og fik endnu en gang bekræftet, at det for mig ikke er en mulighed at lave en eneste “push up” – det vi i min alder kalder for armbøjning! Men jeg må sige, at det bliver nemt at se om jeg overhovedet har fremgang med den her træningsform – første mål må simpelthen være den armbøjning, uden jeg er uhyggelig tæt på at knalde kæben i jorden hver gang.

Men nu er det så onsdag, og hvad er status? Søde venner siger jeg bare – vores hus er udstyret med trapper. Og jeg vil bare lige indskyde, at det KAN JEG GODT MÆRKE! Mine overarme – dem med “mormor” flapperne, de eksisterer også i dag kan jeg mærke. Og det samme med mine skuldre ( det var nok det hammerslag vi skulle lave – og det var fedt vil jeg lige indskyde).

Og i morgen går det løs igen, men time nr. 2 ud af 4. Og jeg hørte i går, at næste gang koncentrerer vi os om ben mv – det vil sige SQUADS! Jeg tænker ikke trapperne vil mærkes bedre på fredag! Og nåh ja – fredag, tager min søde mand og jeg til Filsø og cykler da lige de 17 km rundt om søen. Det skal lige siges at det var min egen ” geniale” ide, så kan ikke en gang give Lars skylden for det. Men det skal nok blive hyggeligt, specielt for Lars, der skal høre på min jamren hele vejen rundt :o)

Men nå, nu vil jeg give besked til mine ben om, at de skal rejse sig og finde vej til bruseren. Og så vil jeg tage min cykel og køre ud i det dejlige vejr, og få ordnet en HEL masse i dag. Dejligt med en fleksibel arbejdsplads, så der er mulighed for at hele hverdagen hænger sammen.

ps. Jeg er så lige kommet hjem. Med cyklen godt lastet.

image

 

Egentlig står der nu Rema1000 på min seddel, men der er lige den her bunke – frisk efter fra biblioteket, sammen med en kold Cocio ( dog ikke fra biblioteket 😉) – der trækker mere end kæleboksene i Rema. Så måske man lige skulle hoppe på terrassen en time først!

image

 

Ha`en dejlig dag

 

// Cathrin

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når de der unger bliver ældre......