Tirsdags tanker

Ugens bedste dag

weekend 1

 

Så kom vi endnu engang til fredag. Det er ubetinget ugens bedste dag – jeg har fri, og en hel weekend er i sigte. I dag er vejret en smule gråt ( vist uden overdrivelse), og jeg skal til tandlæge!! Det elsker jeg bare IKKE, så når jeg kl. 11.15 går ud fra tandlægen igen, så tror jeg solen skinner! En ting er at ligge der med åben mund og ligne jeg ved ikke hvad, men en anden ting er regningen. Det bliver jeg ikke glad af.

Dagene starter tidligt herhjemme, efter vi er gået på vintertid – det mener jeg oprigtigt er en ting vi skal AFSKAFFE – og helst lidt hurtigt. Børnene er klar længe før bussen ( til skolen) kommer, og jeg er næsten træt igen, før kl er blevet 8! Så det kan godt blive nogle smålange dage. Men , men ……til gengæld får jeg en del ud af sådan en formiddag, hvor jeg har fri. Så er der klar til de to yngste, og som regel meget trætte, medlemmer af familien kommer hjem fra skole igen! Så er der brug for tilstedeværelse og at der ikke er for mange praktiske opgaver der skal laves.

Line kommer hjem fra efterskolen i eftermiddag, og det bliver så dejligt at få hende hjem. Emil skal med en anden hjem – han er ellers savnet her, men dejligt han får nye venner og kommer rundt omkring.

I aften kommer mine to niecer på overnatning – det bliver smadder hyggeligt! Så der er udsigt til sofahygge, fredags snolder og dejligt selskab.

Lørdag står på fest, håret er klippet, og frisket op med en god gang farve! Søndag ender måske nok med en smule tømmermænd! og Jeps – så bliver det dælme mandag morgen igen!

Håber alle får en dejlig weekend, med det I allermest har lyst til!

weekend

 

// Cathrin

 

Følg gerne med her:

https://instagram.com/mangemor/

https://www.facebook.com/cathrin.jensen

eller på bloglovin.com

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags tanker