Når jeg i næste uge råber;" jeg er færdiiiiigggggg".....

Hamborg

Sidste weekend i august, drog de 6 ” hjemmeboende ” til Hamborg. Da vi ankom, viste temperaturen 36 grader og vi talte om hvem f….. der planlægger storby tur med 4 børn, og så i sådan en varme! Men det vidste vi selvfølgelig ikke da vi planlagde det.

Men turen gik fantastisk! Det var første gang Benjamin og Frida var med i en “rigtig” storby – og jeg indrømmer jeg var lidt spændt på hvordan det nu skulle gå! Specielt da Benjamin allerede nægtede at gå ud i bilen ved afgang hjemmefra – han kunne være hos Nanna mente han!  Men afsted kom vi !

Vi havde købt en sweetdeal – ca 750kr for 2 voksne og op til 4 børn til 17 år med morgenmad! Var næsten tyveri ( fra vores side vel at mærke) det var på A&O Hamburg City som er blandet hostel og hotel. Vi fik et familieværelse med plads til alle – det vil sige Lars sov i køjesenge og jeg fik revnen i dobbeltsengen mens de to yngste bredte sig! Sådan ender mange af vores familieture sjovt nok.

Men hvad angår overnatningen var det fint til det behov vi havde og morgenmaden var fin. Samtidigt lå stedet ca 1,5 km fra centrum, så det var ikke længere end vi kunne gå.

image image image

Fredag dalrede vi rundt i byen – spiste sen frokost og kiggede i et par butikker ( bestak et par unger med LEGO som selvfølgelig skulle samles straks) , inden vi gik tilbage til hotellet og slappede af og gik tidligt i seng. Lørdag stod vi op og delte os i hold.

“Drenge holdet” tog bilen og kørte syd for Hamborg på panzermuseum – Deutsches panzermuseum. Der var rig mulighed for at se tanks fra både 1. & 2. verdenskrig, og de fik en del tid til at gå der. Benjamin var nok den virkelige årsag til de ikke blev hele dagen.

Os piger tog rundt i Hamborg – vi kiggede i ufatteligt mange butikker, centre og nød både vejret og selskabet. Frida fik købt en enhjørningedragt, så den havde hun på i 5 timer i godt 30 graders varme. Og trods mange typer i Hamborg, fik vi mange kommentarer med på vejen. Men Frida hyggede sig, og ikke mindst var hun rolig og gik og gik uden problemer. Det er IKKE noget vi oplever tit, så det gjorde bestemt også turen til en succes.

Vi prøvede også en tur i negle salon, hvilket var skide sjovt at prøve.

image

 

imageOg mor var også glad. Vejret var dejligt og man kunne sørme også købe et glas vin.

imageOg for at undgå misforståelser – mælken er IKKE min 😉

Lørdag eftermiddag mødtes vi alle igen på hotellet til en time med fødderne op

image

Imens smuttede Line og Emil en tur i byen igen og kiggede lidt flere butikker, inden vi alle mødtes ved 19 tiden til en gang mad. Vi spiste Altstadt – et sted med gedin tysk mad og store øl og sodavand. Ikke dårligt, og vi sad ude og spiste – det var skide hyggeligt. Også da jeg, uden at vide det, havde bestilt en dessert. Der skulle jeg have hørt bedre efter i tysktimerne! Men ned røg desserten.


imageAlt i alt en vellykket tur der sluttede søndag med en kort gåtur i Hamborg, inden vi vendte bilen nordpå igen.

På vejen hjem kørte vi til Flensborg og spiste – igen – sen frokost, hvilket var super.

Så vi kunne godt gøre det igen, men næste gang bliver det måske en tur for os voksne. Det må vi se 😊

Ha det dejligt!

// Cathrin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg i næste uge råber;" jeg er færdiiiiigggggg".....